Tuesday, January 08, 2013

Pantai buatan - Pullman Putrajaya

ni suma idea dina&cica
sbb tu kitorang sampai sini.hahaha

aritu adik aku buat wedding outdoor photoshoot kt sini
pastu dok cerita tmpt ni cantik
ada pantai buatan,tepi tu ada swimming pool
bdk2 kalo dah dengar camtu..apalagik!!

pastu ada sekali adik aku cuti,dia bwk ank2 aku tgk tmpt ni
lagi la melonjak 2 badek tu nk p sini lagi
sokay...kami pun layankan ajela
mmg super duper cantik tmpt ni
patutla pengantin berebut2 nk amik gmbar kt sini
masa kami p tu, pengantin kena beratur nak amik gambar 
 kt platform ni la pengantin nak sgt2 amik gambar
mmg cantik pun
siap baring2 amik gambar.hahaha
 pastu adik aku pesan awal2 bwk jela swimming suit
takut anak ko meraban nk mandi pantai tipu2
eiii, sbr jela
mmg pun
tp xpela..kita kasi can
kecik je pun pantai buatan ni
tp okla nk buat picnic.hihi
tahap kebersihan?okla..
kt tepi tu ada toilet n boleh mandi dlm tu
bwk la siap2 sabun,shampoo & sanitizer
 ni gambaran dari tepi
mcm pantai betul..siap ada pasir pantai
tepi sinun plak ada swimming pool
xsilap bayaran tok dewasa rm2, kanak2 rm1
 pullman lakeside Putrajaya
cantik! saya pasti dtg lagi..ewah...hahaha
mama lela..jom la p sama2 :D

10 comments:

lately ramai kawan2 jejak pantai pullman ni.. nampak gayanya nak kena test bawak budak2 jugak.. macam bestt je kannnn

Mmg cantik tmpt ni. Kita pernah sampai sekali kt situ. Ambk gambar mmg cantik sgt. By the way awak nampak kurus lah

cantiknyaaa.. nak pegi la nnti

ye koooo...sini satu2nye tempat yg cantik kat putrajaya....tapi tulaa kalo ade pengantin berphotoshoot tak sampai ati plak nak main2 area tu takut gambar dieorg terganggu hahahaahah....tapi dulik la kan...tempat public hahaahahaha......

ni belah mana zura?
mvm best je..
tingin jgak nak pergi..

eh jom2 kite g... eeeiiii nmpk cam best jer kan....
mesti lela x-cited gile kan kalu g sn....

Nak gi lah nnt

Cantik tempat nih! Mmg ramai pengantin wat photoshoot!

Wahhh..mnarik tmpt nikn...cam nk bwk ank2 pg hri ni jgk :)

Menarik ni..nak bw la anak anak

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More