Monday, August 26, 2013

KidZania

Melayan kehendak anak
14/8 aritu birthday dina
awal2 dh tick birthday kt calendar dia n tulis kt situ : nk pegi kidzania

so daddy mummy amik cuti on 14/8 dan jom kidzania!!!
Total ticket : kanak2 RM60 (2) dewasa RM35 (2) = RM190
nnti anak2 akn diberi duit ni
so pndai2 la guna
kalo xhabis guna duit ni xpe, next time pegi kidzania boleh guna lagi
 tgh buat jewelry
lps tu boleh ambil  terus yg diorng buat tu
 ololooo..tgh keje kt Dell
serius je muka masing2
 buat ni siap dpt sijil dan duit
 tgh beratur nak jd doktor
 main lukis2 :)
 jd pembaca berita
dina ada talent, cica baru 6 thn kn,so bacaan xde intonasi..mendatar je.hahaha
 yg bestnya, diorng burn cd dan kita leh beli
1 cd for RM10
dpt la tgk ank2 kita baca berita :)


ada lg kerja2 lain yg aku xmasukkan dlm ni
cth : polis,model,bomba
gmbar kt atas ni di antaranya je

kesimpulannya mmg seronok p kidzania ni
bdk2 la paling seronok
mak bapak tumpang seronok & penat.hahaha
1 lg, kalo anak2 dh pndai membaca lg best p sini
tu je nk kongsi
cerita raya xde.mls nk transfer gmbar dri kamera :)

"SELAMAT HARI RAYA.MAAF ZAHIR&BATIN"



3 comments:

Saya penah pegi bawak bebudak ni..masa kidzania ni baru bukak..punyerla ramai orang...kesian anak2 tak dapat nak masuk banyak kerja..bestla time ni takder orang boleh kerja memacam...

firdaus pun dh bising nak g kidzania..nanti free wajib bawak

Hi…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More